Vores Historie

Buer og arkitektur har længe været essensen af Kristina Dam Studios monokrome kollektioner. Vi markerer vores fokus på Sculptural Minimalisme med rene, ærlige og moderne design og anerkender vores passion for håndværk og materialer. Kristina Dam Studio blev grundlagt i 2012 af grafisk designer, Kristina Dam. Den oprindelige design idé for brandet var at skabe industrielt design med en kunstbaseret tilgang, for at få kunst og boligindretning til at smelte sammen, både inden for møbler, accessories, kunsttryk og illustrationer.

Illustrationer

Kristina Dam Studios rejse startede med en række illustrationer i begrænset oplag, men efterhånden som rejsen fortsatte, blev designporteføljen udvidet med møbler, boligtekstiler, skulpturer og meget mere.

Se nuværende kollektion >

Møbler

Porteføljen består af designs med samme kvalitet og potentiale som en klassiker: den populære Curved-serie, Stool, den Bauhaus-inspirerede Grid-serie, det moderne spisebord og spisebordsstol, Collector-serien, og Outline-serien.

Se nuværende kollektion >

Skulpturer

Kristina Dam Studio er kendt for designtilgangen "Sculptural Minimalism". Vi definerer Sculptural Minimalism ved at kombinere kunstnerens omhyggelige opmærksomhed på detaljer med arkitektens vision og særlige forståelse.
Respekten for naturens egne materialer er en integreret del af hvert produkt, vores passion for det flittige håndværk er tydeligt i hver genstand, og hvert design er mere end bare interiørobjekter.

Se nuværende kollektion >

Læs også

Om Kristina Dam

Uddannet grafisk designer fra Royal Academy of Art and Architecture og blev færdig i 2007. I 2004 udstillede hun sit første møbel i samarbejde med sin medstuderende på designmessen ICFF i New York, hvor hendes rejse som designer begyndte at spire.

Læs mere >

Håndværk & Materiale

Hvert design er lavet af stærke materialer, der sikrer lang levetid og holdbarhed. Sofistikeret, æstetisk smuk og let at passe ind i ethvert rum eller hjem.

Læs mere >

Seneste Projekter

Det græske hotel Parocks søgte et frisk og moderne look, der ville komplementere den naturlige skønhed i det omkringliggende landskab.

Udforsk >