Håndværk & Materiale

"Sculptural Minimalism" er essensen af Kristina Dam Studios designtilgang. Designs med karakter, stil og et modigt udtryk, der tilføjer noget ekstra til din indretning. Den skulpturelle kvalitet og tilgang er synlig i alle vores designs. Hvert design er lavet af stærke materialer, der sikrer lang levetid og holdbarhed. Sofistikeret, æstetisk smuk og let at passe ind i ethvert rum eller hjem.

Se Materialer & Pleje >

Design af Kristina Dam Studio er grafisk og arkitektonisk med et højt niveau af detaljer og fremragende håndværk. Størstedelen af møblerne fra Kristina Dam Studio er lavet af naturlige materialer. Vi tror på, at mestring af den monokromatiske palet gør os i stand til at skabe tidløse og varige designs. Kristinas vision og mål var at bruge basisfarver og materialer i en neutral tone for at skabe relevans gennem mange generationer. Hvert design fra Kristina Dam Studio har et udpræget skandinavisk og arkitektonisk udtryk, som er let genkendeligt.

Stentøj & Terrakotta

Vores populære vaser er lavet af mundblæst glas og vores urtepotter er alle lavet i stentøj ved hjælp af støbeforme. Smukke matte glasurer, der understøtter en udsøgt, enkel form. Det fascinerende ved ler som materiale er de forskellige udtryk brændingerne skaber, og der opstår en unikhed i hvert stykke. Det er en ekstremt delikat proces, der skaber designs med karakter, stil og et modigt udtryk.

Træ

Et højt niveau af detaljer og grundigt håndværk er nøglen til smukt design. Mange af vores møbler er skabt af massivt FSC certificeret eg, så der er mulighed for at polere og oliere møblet for at give det nye liv og dermed en længere levetid. Kristina Dam Studio arbejder med forskellige flotte samlinger og kombinationer af eg og valnød, hvilket skaber et levende udtryk i forskellige nuancer. Samtidig er metal et vidunderligt materiale at arbejde med, fordi det ikke har nogen begrænsninger med hensyn til design. Det er et meget stærkt materiale, hvor man kan gå langt ned i godstykkelsen og bevare stabiliteten i møblerne.

Metal

”Metal skiller sig i mine øjne ud, ved at være den skarpe kontrast til det varme træ – det bliver ikke koldt i sit udtryk, hvilket er spændende, når man sammensætter sit interiør. For mig er det vigtigt at arbejde med taktilitet og forskellige overflader i en boligindretning. Det er lykkedes at skabe spændinger og vække sanserne til livs.”

Læs også

Om Kristina Dam

Uddannet grafisk designer fra Royal Academy of Art and Architecture og blev færdig i 2007. I 2004 udstillede hun sit første møbel i samarbejde med sin medstuderende på designmessen ICFF i New York, hvor hendes rejse som designer begyndte at spire.

Læs mere >

Vores Historie

Buer og arkitektur har længe været essensen af Kristina Dam Studios monokrome kollektioner. Vi markerer vores fokus på Sculptural Minimalisme med rene, ærlige og moderne design og anerkender vores passion for håndværk og materialer.

Læs mere >

Seneste Projekter

Det græske hotel Parocks søgte et frisk og moderne look, der ville komplementere den naturlige skønhed i det omkringliggende landskab.

Udforsk >